Редактор: e-mail: Снимка и видео Фейсбук/бТВТошко Йорданов от Има такъв народ атакува

...
Редактор: e-mail: Снимка и видео Фейсбук/бТВТошко Йорданов от Има такъв народ атакува
Коментари Харесай

Тошко Йорданов към БСП: Към 1-ви март 2021 година не сте си платили наема за Позитано 20 от 148 180 лева

Редактор: 

e-mail: 

Снимка и видео Фейсбук/бТВ

Тошко Йорданов от " ИТН " нападна гневно Българска социалистическа партия. Поводът за неговата рецензия бе изказване на Крум Зарков, който засегна и тематиката за партийните дотации. 

Благодаря ви, господин Зарков. Днес е прелестен ден за българския гласоподавател, който вижда образно политическо двуличие. Тука, в източната част на залата, партиите, които тогава не бяха в Народното събрание, нарушиха закона, като три пъти гласоподаваха, с цел да докарате до 8 лв. дотация. Освен това, не стига, че вашата партия има такова огромно държавно финансиране, ами, вие, към първи март 2021-ва година, за централата ви на " Позитано 20 ", не сте си платили наема в размер на 148 180 лв. към общината. Същото не са създали НФСБ и " Воля ". И тази имитация е много тъпа, в случай че става дума за частно лице А истината е, че вие харчете парите на данъкоплатците за какви ли не нелепости. Едните ги държат на влог, другите вършат партийна телевизия и след това свършили парите. Пак ще повторя, членският импорт при нас е 10 лв. на месец. А, вие, всички тука, се пробвате да се овардите краденото от българския народ. Прекрасно е, че го виждат всички, сподели Тошко Йорданов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР